Stiri

STANDARDE ÎNALTE DE CALITATE: CERTIFICARE ISO 22716:2007

iso

 

Ca o continuare a politicilor de asigurare a unor înalte standarde de fabricare, începand cu 12 Octombrie 2015 firma Monte Bianco S.A. este certificată în conformitate cu standardul ISO 22716:2007 - “Sistem de bune practici în fabricaţie pentru produsele cosmetice”, devenind astfel prima firmă din domeniu care obţine această certificare. Certificarea se adaugă la cele deja existente: ISO 9001:2008 - “Sistem de managementul calităţii”, ISO 14001:2004 – “Sistem de managementul mediului” si BS OHSAS 18001:2007 – “Sistem de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale” şi reprezintă o încununare a politiciii manageriale de succes bazată pe tehnologii moderne, cu fluxuri de productie integrate, capabile să realizeze produse de calitate, la standarde internaţionale

 

 

 

ISSA INTERCLEAN CENTRAL & EASTERN EUROPE 2015 in VARSOVIA, POLAND

Monte Bianco SA va fi prezent, de asemenea, la Varșovia ISSA INTERCLEAN 2015 cu standul său. Prin această expoziție căutăm  noi posibilități de extindere a vânzărilor noastre în țările vecine, în special cu categoria de produse pentru casa si gradina.

 

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la standul  3.300 în perioada 22-24 aprilie, la ISSA INTERCLEAN CENTRAL & EASTERN EUROPE 2015.

 

 

 ISSA INTERCLEAN ISTANBUL 2015

 

 

Monte Bianco SA a fost prezenta cu stand la ISSA INTERCLEAN Istanbul 2014

 A fost prima ediție a ISSA INTERCLEAN în Istanbul în timp ce Monte Bianco a participat pentru prima dată la o expoziție internațională.

 

 

 

 

 

MONTE BIANCO a fost obiectul unui articol major în revista " Journal industry "

 "Monte Bianco, viziunea de succes!

Monte Bianco, liderul produselor din hârtie tissue de pe piata romaneasca, sărbătorește, în acest an, 20 de ani de activitate în România.

Chiar de la început, proprietarii companiei, care au decis să investească în România, au simțit oportunitatea și au văzut potențialul de creștere a segmentului de produse din hârtie tissue. Ei au decis că acesta a fost locul potrivit în care compania ar putea dezvolta produse puternice, chiar dacă, în realitate, produsele sunt moi și fine la atingere. "

desktop version